2019.gada 27.jūlijā, Latvijas Miera Pagodā, Lama Nima novadīs retrītu, kurā apmācīs meditācijā, prāta nomierināšanai (tibetiešu nosaukums Šinei), gudrības attīstīšanai (sanskritā – Vipašjana) un kontemplācijai.

Pateicoties meditācijai mūsu prāts nomierinās, kļūst mierpilns un atslābināts. Tas ir dabisks mūsu prāta stāvoklis, kurš nes padziļinātu atpūtu un laimes pārdzīvojumu.

Tibetiešu meditācijas prakses ir pilnīgotas simtiem gadu un to augsto efektivitāti apstiprina arī mūsdienu rietumu medicīna. To veiksmīgai apgūšanai nepieciešama kvalificēta meistara vadība, kurš spēs atklāt nianses un sniegt individuālus ieteikumus. Lama Nima ir mācījies un dzīvo klosterī Himalajos un ir īstens meditāciju meistars, kurš dievīgi dalās savā pieredzē, kā ar pieredzējušiem praktizējošiem, tā arī ar iesācējiem.

Retrīts norisināsies īpašajā vietā – Latvijas Miera Pagodā, kur ir radīti visi labvēlīgie apstākļi retrītu norisei. Retrīta sākums plkst.10:00, beigas 19:00.

Atbraukt iespējams ar savu mašīnu (kā nokļūt līdz Miera Pagodai).Nepieciešamības gadījumā tiks organizēts transports no Rīgas. Izbraukšana no Rīgas plkst.9:00. Brauciena maksa 5 EUR (apmaksa iekāpjot transportā)

Papildus informācija un reģistrācija pa telefoniem: 26542668, 26808558, 20099307.

Iepriekšējo pierakstu obligāti jāveic līdz 21.07.